Powered by Invision Power Board

Pages: (21) « First ... 19 20 [21]   ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> GOSS, www.goss.org.yu
kobayashi
Posted: January 05, 2007 02:14 am
Quote Post

Advanced Member

Group: Members
Member No.: 25

QUOTE (Bojanic Milos @ January 05, 2007 01:16 am)
... Kod nas (a i u bivsoj jugi) je ovo prvi put da sva tri mesta uzmu mladji igraci...

Немам времена да прелиставам свих 20 страна ове теме, па се извињавам ако понављам нешто што је већ речено, али требало би прво мало јасније одредити шта значи ''млађи'' играч.

У Кореји и Кини је сасвим нормално да неко већ од своје 16. године почне да 'прети' најјачим играчима, мада таквих нема много - али их ипак има.

П.С. Рекорд неће скоро бити надмашен захваљујући нашем српском менталитету: сви почну да уче и раде са еланом и мисле да ће све моћи по оној чувеној (незнатно модификованој како би се знало ШТА да простудира) реченици из филма ''О покојнику све најлепше'': Кад завршимо отварање рудника, мораћу да се затворим на 2-3 сата, па да натенане простудирам тај Капитал!!!!

--------------------
Go Saints live in sente
Go Professionals live in gote
Go Amateurs die in sente
All Others die in gote
PMEmail Poster
Bojanic Milos
Posted: January 05, 2007 03:13 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 22

QUOTE (kobayashi @ January 05, 2007 02:14 am)
QUOTE (Bojanic Milos @ January 05, 2007 01:16 am)
... Kod nas (a i u bivsoj jugi) je ovo prvi put da sva tri mesta uzmu mladji igraci...

Немам времена да прелиставам свих 20 страна ове теме, па се извињавам ако понављам нешто што је већ речено, али требало би прво мало јасније одредити шта значи ''млађи'' играч.

У Кореји и Кини је сасвим нормално да неко већ од своје 16. године почне да 'прети' најјачим играчима, мада таквих нема много - али их ипак има.

П.С. Рекорд неће скоро бити надмашен захваљујући нашем српском менталитету: сви почну да уче и раде са еланом и мисле да ће све моћи по оној чувеној (незнатно модификованој како би се знало ШТА да простудира) реченици из филма ''О покојнику све најлепше'': Кад завршимо отварање рудника, мораћу да се затворим на 2-3 сата, па да натенане простудирам тај Капитал!!!!

Pisalo je na prethodnoj strani, odnosi se na igrace koji nisu bili majstori kad se raspala stara juga, odnosno nisu bili na prvenstvu iste. Recenicu si procitao i lektorisao pre par dana.

Ako ce ti biti jasnije, posto imamo ocigledan prekid u razvoju goa pocetkom devedesetih, odnosi se na igrace koji su postali majstori u novom okruzenju.
PMEmail Poster
kobayashi
Posted: January 05, 2007 08:19 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 25

Da, samo sam se ovde "nasalio" na temu 'mladji' igraci, posto, eto maltene ispade da smo gotovo svi mladi, osim par izuzetaka biggrin.gif

--------------------
Go Saints live in sente
Go Professionals live in gote
Go Amateurs die in sente
All Others die in gote
PMEmail Poster
Leftist
Posted: January 19, 2007 02:07 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 16

Bilo bi dobro da se na sajt doda RSS modul, ljudima (meni makar) bi bilo lakse da prate vesti sa sajta.

--------------------
PMEmail PosterUsers Website
admin
Posted: January 19, 2007 02:24 pm
Quote Post

Administrator

Group: Admin
Member No.: 1

QUOTE (Leftist @ January 19, 2007 01:07 pm)
Bilo bi dobro da se na sajt doda RSS modul, ljudima (meni makar) bi bilo lakse da prate vesti sa sajta.

Ovo je dobra ideja, svakako.
Trenutno smo usporili sa aktivnostima oko sajta. Milan je imao neku operaciju pre petnaestak dana i još se oporavlja. Trebalo bi da leži još desetak dana.
PMEmail Poster
sezam
Posted: January 20, 2007 03:24 am
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 47

QUOTE (admin @ January 19, 2007 02:24 pm)
Milan je imao neku operaciju pre petnaestak dana i još se oporavlja. Trebalo bi da leži još desetak dana.

Najvažnije je da on prezdravi, lako ćemo posle. wink.gif

--------------------

Svi se brinu za sebe, samo se ja brinem za mene...
PMEmail Poster
Margita
Posted: January 31, 2007 07:43 pm
Quote Post

Member
**

Member No.: 80

Ima jedna greska na sajtu vezna za vest o rezultatima u Samcu: pise Dusan Jevtic... sem ako Jevta nije usvojio Dusana... smile.gif
PMEmail Poster
bgrulz
  Posted: February 23, 2009 05:48 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 873

UPOZORENJE!

Sajt GOSS je trenutno zarazen trojancem JS Cruiser B - bar me tako obavestio moj AV program.
PMEmail Poster
eux
Posted: February 23, 2009 06:05 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 7

QUOTE (bgrulz @ February 23, 2009 03:48 pm)
UPOZORENJE!

Sajt GOSS je trenutno zarazen trojancem JS Cruiser B - bar me tako obavestio moj AV program.

Tačnije: JS Cruzer B [Trj].
Dakle, trojanac.

--------------------
Svemu mogu da odolim, osim iskusenjima.
PMEmail Poster
mingren
Posted: February 25, 2009 11:05 am
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 119

Isto i kod mene.
Valjda bi trebao da se zabrine samo kome AV program ne reaguje. wink.gif
PMEmail Poster
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Pages: (21) « First ... 19 20 [21]  Reply to this topicStart new topicStart Poll