| Site Home |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (21) « First ... 19 20 [21] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| kobayashi |
Posted: January 05, 2007 02:14 am
|
||
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 474 Member No.: 25 Joined: June 12, 2004 |
Немам времена да прелиставам свих 20 страна ове теме, па се извињавам ако понављам нешто што је већ речено, али требало би прво мало јасније одредити шта значи ''млађи'' играч. У Кореји и Кини је сасвим нормално да неко већ од своје 16. године почне да 'прети' најјачим играчима, мада таквих нема много - али их ипак има. П.С. Рекорд неће скоро бити надмашен захваљујући нашем српском менталитету: сви почну да уче и раде са еланом и мисле да ће све моћи по оној чувеној (незнатно модификованој како би се знало ШТА да простудира) реченици из филма ''О покојнику све најлепше'': Кад завршимо отварање рудника, мораћу да се затворим на 2-3 сата, па да натенане простудирам тај Капитал!!!! -------------------- Go Saints live in sente
Go Professionals live in gote Go Amateurs die in sente All Others die in gote |
||
| Bojanic Milos |
Posted: January 05, 2007 03:13 pm
|
||||
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 472 Member No.: 22 Joined: June 06, 2004 |
Pisalo je na prethodnoj strani, odnosi se na igrace koji nisu bili majstori kad se raspala stara juga, odnosno nisu bili na prvenstvu iste. Recenicu si procitao i lektorisao pre par dana. Ako ce ti biti jasnije, posto imamo ocigledan prekid u razvoju goa pocetkom devedesetih, odnosi se na igrace koji su postali majstori u novom okruzenju. |
||||
| kobayashi |
Posted: January 05, 2007 08:19 pm
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 474 Member No.: 25 Joined: June 12, 2004 |
Da, samo sam se ovde "nasalio" na temu 'mladji' igraci, posto, eto maltene ispade da smo gotovo svi mladi, osim par izuzetaka
-------------------- Go Saints live in sente
Go Professionals live in gote Go Amateurs die in sente All Others die in gote |
| Leftist |
Posted: January 19, 2007 02:07 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 138 Member No.: 16 Joined: May 13, 2004 |
Bilo bi dobro da se na sajt doda RSS modul, ljudima (meni makar) bi bilo lakse da prate vesti sa sajta.
-------------------- |
| admin |
Posted: January 19, 2007 02:24 pm
|
||
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1447 Member No.: 1 Joined: April 28, 2004 |
Ovo je dobra ideja, svakako. Trenutno smo usporili sa aktivnostima oko sajta. Milan je imao neku operaciju pre petnaestak dana i još se oporavlja. Trebalo bi da leži još desetak dana. |
||
| sezam |
Posted: January 20, 2007 03:24 am
|
||
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 220 Member No.: 47 Joined: April 15, 2005 |
Najvažnije je da on prezdravi, lako ćemo posle. -------------------- Svi se brinu za sebe, samo se ja brinem za mene... |
||
| Margita |
Posted: January 31, 2007 07:43 pm
|
|
Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 17 Member No.: 80 Joined: February 21, 2006 |
Ima jedna greska na sajtu vezna za vest o rezultatima u Samcu: pise Dusan Jevtic... sem ako Jevta nije usvojio Dusana...
|
| bgrulz |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 39 Member No.: 873 Joined: January 19, 2008 |
UPOZORENJE!
Sajt GOSS je trenutno zarazen trojancem JS Cruiser B - bar me tako obavestio moj AV program. |
| eux |
Posted: February 23, 2009 06:05 pm
|
||
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 72 Member No.: 7 Joined: May 05, 2004 |
Tačnije: JS Cruzer B [Trj]. Dakle, trojanac. -------------------- Svemu mogu da odolim, osim iskusenjima.
|
||
| mingren |
Posted: February 25, 2009 11:05 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 83 Member No.: 119 Joined: May 29, 2006 |
Isto i kod mene.
Valjda bi trebao da se zabrine samo kome AV program ne reaguje. |
Pages: (21) « First ... 19 20 [21] |
![]() ![]() ![]() |