Powered by Invision Power Board

Pages: (2) 1 [2]   ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Olimpijada misaonih sportova Prag 2008
admin
Posted: October 26, 2008 05:49 pm
Quote Post

Administrator

Group: Admin
Member No.: 1

QUOTE (bgrulz @ September 23, 2008 02:47 pm)
Cudno je da u ovome nema saha? huh.gif

Ove godine, kao i prošle, nije bilo šaha. Inače, šahisti su svojevremeno i započeli organizaciju ovih olimpijada.
Tesinski mi je rekao da će sledeće godine sigurno biti i šahovski turnir i to jači, uz učešće velemajstora.
PMEmail Poster
admin
Posted: October 26, 2008 06:35 pm
Quote Post

Administrator

Group: Admin
Member No.: 1

QUOTE (xsky @ October 08, 2008 10:48 am)
Koliko te kostao put?

Za put postoji jedna veoma povoljna kombinacija, samo treba znati. wink.gif
Prvo uzmeš povratnu voznu kartu Beograd - Budimpešta, tražiš kartu Budapest Special, ona košta 26€. Voz kreće u 22:00, a na Keleti stanicu u Budimpešti stižeš po redu vožnje u 06:05. Veća je šansa da će voz malo da kasni tako da ne stigneš za voz prema Pragu, koji kreće u 06:30. A i tako rano ne rade menjačnice da kupiš forinte da bi platio kartu. Srećom sledeći voz na istoj relaciji (ide za Hamburg, preko Berlina) je već u 09:30. Tražiš voznu kartu za Prag, ali onu koja je na specijalnom popustu, to ti je 19€. U povratku uzmeš kartu u jednom pravcu što košta 47€.
Sve ukupno, do Praga i nazad za 92€. Zaračunaj i oko 5€ gubitka na kursnim razlikama.
Ako možeš da stigneš (tj. ako ti voz do Budimpešte ne kasni), požuri do Nepliget autobuske stanice, autobus firme OrangeTravel (čini mi se, mrzi me da sad proveravam) kreće za Prag u 07:00. Cena karte u jednom smeru je 18€. Isto toliko je i povratku, ali nema polaska u nedelju (a meni je baš taj trebao).
U toj varijanti je ukupna cena prevoza 26€ + 2x18€ = 62€. Plus onih gorepomenutih 5€.
Ne verujem da može jeftinije. wink.gif
PMEmail Poster
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Pages: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll